x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

Google Ads analyse

Får du nok ud af dit Google Ads budget?

Får du nok ud af dit Google Ads budget, har du udvalgt de mest rentable søgeord, er din annoncetekst god nok og er dine kampagneopbygninger i det hele taget effektive? Dette er blot nogle af de spørgsmål, vi finder svar på, når vi gennemfører en Google Ads analyse og efterfølgende giver dig smæk for dine kampagneskillinger.

Få et sundhedstjek, der forhindrer spildte marketingkroner

StepUp Media er certificeret Google Partner og erfaren i effektiv opsætning og Google Ads optimering. Vi har mange gange samlet data, testet, tilpasset og optimeret annonceringen for kunder i vidt forskellige brancher – og vi gør det samme for dig.

For at vurdere hvorvidt du får det bedste udbytte fra dine budgetter, skal vi bruge adgang til din konto, se på kampagnestrukturer, målgrupper, søgeord, negative søgeord, budpriser og i det hele taget indsamle nok data til at give dig en professionel og fyldestgørende vurdering af dine nuværende opsætninger. Det kan jo være, de allerede ser ganske fortrinlige ud, men vores erfaring fortæller, der altid er forhold, der kan gøres bedre og billigere.

Dit udbytte fra Google Ads analysen bliver kort sagt: færre spildte marketingskroner, bedre klikpriser på dine annoncer og flere konverteringer på tværs af dine kampagner.

Få Ads med Høj Return on Advertising Spend

Vi lover dig ikke guld og grønne skove på forhånd, men lægger hovedet på blokken og garanterer, vi optimerer dine kampagner, så dine klikpriser og budgetter falder, mens mængden af kundetrafik stiger.

Vi gør en dyd ud af at manuelt gennemgå dine kampagne og vurdere, hvordan vi optimerer dem, så din forretning får den bedste effekt. Vi anvender aldrig automatiseret software til at generere hurtige ”færdigrapporter”, da vi mener, analyser kræver indsigt og erfaring samt kvalificerede bud på, hvad der virker for andre og vil kunne gøre det samme for dig – og lidt til.

For os handler det om at kunne fremvise resultater i form af trafik, konverteringer og ROAS, altså Return On Advertising Spend. På den måde kan du se og måle effekten fra dine marketingsbudgetter. Vi viser dig ganske enkelt totalomsætningen fra dine kampagner og fratrækker de brugte budgetter, så du ser, hvor mange gange vi får 100 kr., 1000 kr. eller 10.000 kr. til at vokse.

Kontakt os for at høre mere om en Google Ads analyse og efterfølgende sparring og optimering med vores Ads team.