Kontaktinformation

Centervej 2 A 6000 Kolding

info@stepupmedia.dk

+45 71 74 74 68

Send os en forespørgsel

Dine kontaktoplysninger

Send forespørgsel

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻


Få en professionel analyse af dine annoncer

En Google Ads analyse klarlægger bl.a., om du får nok ud af dine penge, om du har udvalgt de rigtige søgeord og om dine kampagneopbygninger er effektive. Vores analyse kan altså give dig et indblik i, hvordan dine annoncer performer nu og vi kan så hjælpe dig med at få dem til at performe endnu bedre i fremtiden.

Undgå spildte marketingkroner

Google Ads kan være en dyr fornøjelse, hvis man ikke ved, hvad man laver. Vi kan give dig en professionel vurdering af dine nuværende annoncers performance og ud fra den give dig tips og tricks til, hvordan dine annoncer kan gøres endnu bedre. På den måde får du de bedste resultater samtidig med at du får mest muligt ud af dine marketingkroner.

Få mere trafik og flere konverteringer

I vores Google Ads analyse ser vi på alle de vigtigste elementer i søgemaskineannonceringen, bl.a. søgeord, målgrupper og budpriser. Vores analyse kan derfor klarlægge, hvordan du kan forbedre dine annoncer. Det kan i sidste ende resultere i færre spildte marketingkroner, bedre klikpriser, mere trafik og flere konverteringer.

Google Ads analyse

Får du nok ud af dit Google Ads budget?

Får du nok ud af dit Google Ads budget, har du udvalgt de mest rentable søgeord, er din annoncetekst god nok og er dine kampagneopbygninger i det hele taget effektive? Dette er blot nogle af de spørgsmål, vi finder svar på, når vi gennemfører en Google Ads analyse og efterfølgende giver dig smæk for dine kampagneskillinger.

Få et sundhedstjek, der forhindrer spildte marketingkroner

StepUp Media er certificeret Google Partner og erfaren i effektiv opsætning og Google Ads optimering. Vi har mange gange samlet data, testet, tilpasset og optimeret annonceringen for kunder i vidt forskellige brancher – og vi gør det samme for dig.

For at vurdere hvorvidt du får det bedste udbytte fra dine budgetter, skal vi bruge adgang til din konto, se på kampagnestrukturer, målgrupper, søgeord, negative søgeord, budpriser og i det hele taget indsamle nok data til at give dig en professionel og fyldestgørende vurdering af dine nuværende opsætninger. Det kan jo være, de allerede ser ganske fortrinlige ud, men vores erfaring fortæller, der altid er forhold, der kan gøres bedre og billigere.

Dit udbytte fra Google Ads analysen bliver kort sagt: færre spildte marketingskroner, bedre klikpriser på dine annoncer og flere konverteringer på tværs af dine kampagner.

Få Ads med Høj Return on Advertising Spend

Vi lover dig ikke guld og grønne skove på forhånd, men lægger hovedet på blokken og garanterer, vi optimerer dine kampagner, så dine klikpriser og budgetter falder, mens mængden af kundetrafik stiger.

For os handler det om at kunne fremvise resultater i form af trafik, konverteringer og ROAS, altså Return On Advertising Spend. På den måde kan du se og måle effekten fra dine marketingsbudgetter. Vi viser dig ganske enkelt totalomsætningen fra dine kampagner og fratrækker de brugte budgetter, så du ser, hvor mange gange vi får 100 kr., 1000 kr. eller 10.000 kr. til at vokse.

Kontakt os for at høre mere om en Google Ads analyse og efterfølgende sparring og optimering med vores Ads team.