Kontaktinformation

Centervej 2 A 6000 Kolding

info@stepupmedia.dk

+45 71 74 74 68

Send os en forespørgsel

Dine kontaktoplysninger

Send forespørgsel

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻


Få en grundig analyse af dit tekniske SEO

Teknisk optimering handler om at gøre dit website nemt at forstå for Google og de andre søgemaskiner. Vores tekniske SEO analyse går ind og identificerer de områder, som gør livet svært for Google i forhold til dit website. Vores analysen kan derefter bruges til at forbedre dit website, så du opnår din retmæssig placering i søgemaskinen.

Gør det nemt for Google – og hjælp dit website på vej

Teknisk optimering hjælper Google med at forstå dit indhold og din intention med dit website. En manglende brug af teknisk optimering eller forkert brug kan dermed resultere i nedgradering i søgemaskinen. Vores teknisk SEO analyse går ind og ser på den tekniske del af din SEO for at klarlægge problemer, så du får den bedst mulige placering i søgemaskinen.

Få mest muligt ud af dit website

Teknisk optimering på dit website sørger for at Google forstår dit indhold og dermed giver dit website den rette placering i søgemaskinen. Den rette placering fører dermed til øget synlighed, mere trafik og flere konverteringer. Vores tekniske SEO analyse kan hjælpe dit website med at opnå sit fulde potentiale.

Teknisk SEO analyse

Hvorfor er teknikken så vigtig, hvis du vil have gode resultater med SEO?

Hvorfor er teknikken så vigtig, hvis du vil have gode resultater med SEO? Kort fortalt handler teknisk optimering om at gøre din hjemmeside eller webshop hurtig at tilgå og nem at forstå for Google og andre søgemaskiner.

Når vi udarbejder en teknisk SEO analyse identificerer vi de områder i dit webunivers, der gør det svært for Google at indeksere eller forstå intentionerne med dit website.

God kildekode eller kilden til alle problemer?

Google er en maskine, der ser verden i kodesprog. Derfor er man nødt til at forsyne den med korrekt kode, hvis man vil have det fulde udbytte af sin SEO. Det lyder meget abstrakt, så lad os se på et par eksempler, hvor kode og teknisk optimering er væsentlig.

Robots.txt og sitemap: Vidste du, at et forkert opsat robots.txt dokument, kan fortælle søgemaskinen, at de ikke skal indeksere hele websitet? Og at et sitemap fyldt med URL-adresser til tynde sider (f.eks. sider med demoindhold eller billeder med egen URL) kan koste nedgradering? Dette er nogle af fundamenterne i teknisk SEO, men desværre ser vi eksempler på, hvordan hjemmesider har eksisteret længe uden overhovedet at give adgang til at blive crawlet – altså gennemgået af Googles søgerobotter og vist til brugerne.

Korrekt struktur: Når Google tilgår dine sider, er det vigtigt, maskinen kan læse alt fra meta data til indhold. Enhver hjemmeside eller webshop bør anvende unikke title og meta beskrivelser, der angiver sidens tema til søgemaskinen og fortæller kunden, hvad han eller hun kan forvente at se, hvis de klikker på søgeresultatet.

Hastighedsoptimering: Googles mission er at vise deres brugere de sider, der giver de bedste svar og den bedste brugeroplevelse i forhold til en søgning. Det kan godt være, din side kan svare på brugerens spørgsmål, men hvis den omvendt har en langsom indlæsningstid, bliver dette noteret som en dårlig brugeroplevelse, hvilket koster din side point i det samlede SEO-regnskab. Tilgår brugeren dit site fra en mobil, er hastigheden endnu vigtigere, da båndbredden kan være svingende i kvalitet.

Derfor hører hastighedsoptimering til en vigtig del af den tekniske SEO-optimering. Processen indebærer komprimering af HTML kode, CSS, Scripts m.m., men også optimering ac cache, komprimering af filstørrelser (typisk billeder), lazy-load, servervurderinger og meget mere.

Disse indsatser giver højere hastigheder og dermed højere SEO-score – så du kan bevæge dig frem på ranglisten.

Mobilvisning aka. Responsivt design: Vidste du, at Google rent faktisk gennemgår dine sider for at vurdere deres egnethed til at blive vist på brugernes smartphones og tablets? Igen handler det om gode brugeroplevelser, og er din hjemmeside ikke responsiv, går det kort og godt ud over dine SEO-indsatser.

Vore tjekliste til en teknisk SEO analyse er lang. Den indeholder bl.a.:

 • Gennemgang af server reponskoder
 • Kontrol af fejlsider
 • Opsætning af interne links
 • Kontrol af duplikeret indhold
 • Gennemgang af kode
 • Kontrol af filstørrelser
 • Vurdering af header tags
 • Vurdering af Title og meta beskrivelser
 • Kontrol af URL-struktur
 • Vurdering af forholdet mellem domæne og evt. subdomæner
 • Kontrol af Mobilvenlighed

Bestil Teknisk SEO Hos StepUp Media

Tør du høre, om din hjemmeside eller webshop har knas i tandhjulene eller om alt er i den skønneste orden?

Kontakt StepUp Media og få udført teknisk SEO, der giver et løft i søgemaskinen.