x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

Webbureau Middelfart

Har I brug for at styrke jeres digitale profil? StepUp Media er et moderne webbureau nær Middelfart, der udfører hjemmesideudvikling og online marketing - altid med god dialog, klar proces og 100 % gennemsigtighed

Webbureau nær Middelfart

Har I brug for at styrke jeres digitale profil? StepUp Media er et moderne webbureau nær Middelfart, der varetager hjemmesideudvikling og online marketing.

Ville det ikke være nemt, hvis du kunne samle alle aktiviteter vedrørende hjemmeside og online markedsføring under samme tag? Det kan du hos StepUp Media, hvor vi udvikler hjemmesider og webshops samt sørger for at brugerne ser dem, når de søger på Google eller opholder sig på Facebook, Instagram eller andre sociale medier.

Vi producerer alting in-house, og har bred erfaring med erhvervslivet i Middelfart og de omkringliggende byer, hvor vi hjælper forretninger med alt fra at sælge luksus smørrebrød eller håndværksløsninger til at blive fundet i eventbranchen og meget mere.

Behovene er meget forskellige, og det er løsningerne også. De tager nemlig alle udgangspunkt i forretningens individuelle behov.

Vi arbejder i øjenhøjde

Alle virksomheder og brancher har forskellige forretningsmål og hensigter med deres online tilstedeværelse. Som jeres webbureau i Middelfart, er det vores opgave at hjælpe jer med at opfylde jeres.

Men det kan vi ikke uden at lære jer at kende. At forgive vi kunne, synes vi er useriøst. Derfor starter det gode samarbejde med et møde i øjenhøjde, hvor vi ved at tale det samme klare sprog fastlægger behov og ønsker. De behov og ønsker kan være alt fra en unik funktionalitet på jeres hjemmeside til en særlig grafisk profil. Uanset opgaven har vi programmører og grafikere, der mestrer kildekoder og kreative visuelle fremstillinger.

Samtidig fortæller vi jer mere om jeres muligheder for at få nye kundeemner via webmediet, der i dag rummer nogle helt enestående måder at skabe langsigtede resultater på – og lige så gode muligheder for at skabe øjeblikkelig opmærksomhed med målrettet annoncering.

I dag er det nemlig ikke længere nok at have en hjemmeside eller markedsføring. Udbuddet er enormt, og derfor kræver websites strategisk markedsføring.

Online markedsføring, der bringer trafik

Der findes groft sagt – og meget forenklet – to måder at annoncere på: Betalt annoncering og ikke-betalt markedsføring.

SEO

Den største og mest anvendte form for organisk markedsføring er søgemaskineoptimering – kaldet SEO. SEO er en fortløbende proces, hvor vi arbejder kontinuerligt på at skabe fremgang i søgemaskinen på de søgeord eller -fraser, der giver værdi til din forretning. Disse ord er naturligvis forskellige fra branche til branche, og derfor udformer vi manuelt en unik søgeordsanalyse, der tager afsæt i dine ønsker og sammenholder dem med data fra Google. Når dine søgeord er udvalgt, starter vi et optimeringsforløb, hvor vi både optimerer selve websitet og skaber henvisninger – i form af links.  Formålet er at få din hjemmeside til at sende de helt rette signaler til Google og samtidig bygge autoritet op omkring dit domæne.

På selve hjemmesiden arbejder vi med hastighed, teknisk struktur og ikke mindst tilpasning af indholdet, så dine enkelte sider berettet om deres formål til Google, der til gengæld bliver i stand til at sammenkæde siderne med brugerens søgning.  På den måde bliver du løbende mere synlig for den rette målgruppe.

Google Ads

Den mest benyttede betalte annonceringsmetode er Google Ads. Her er der tale om købt annonceplads i søgemaskinen, hvor du er synlig på udvalgte ord. Fordi der er tale om betalte annoncer, bliver du hurtigt en del af resultatvisningen og vil være synbar for din målgruppe.

Google Ads er modsat manges overbevisning ikke dyrt, da du selv styrer dine budgetter og din budgivning på enkelte søgeord. Dermed er du i fuld kontrol og kan hurtigt opbygge en stærk ROI.

Sammen skaber SEO og Google Ads en god synergi, da Ads kampagnen hurtig gør dig synlig, sideløbende med at du opbygger naturlig tilstedeværelse.

Alt dette uddyber vi naturligvis, når vi helt uforpligtende tager en indledende samtale. Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage inden for de næste 12 timer.

Du er også velkommen til at ringe på 71 74 74 68 eller skrive til info@stepupmedia.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.