x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

SEO bureau Kolding

StepUp Media er født som et dedikeret og dybt specialiseret SEO bureau i Kolding

Specialiseret SEO bureau

Vidste du, at StepUp Media er født som et dedikeret og dybt specialiseret SEO bureau i Kolding? Af samme årsag kan vi varetage alle facetter inden for søgemaskineoptimering – enten som den udøvende part eller som din professionelle rådgiver.

Vi kan hjælpe dig med at indfri dine ambitioner, hvad end de består i at opnå bedre placeringer og få mere trafik, skabe stærkere sammenhørighed mellem f.eks. SEO og Google Ads eller hvis I står over for at re-brande jeres hjemmeside og øge kendskabet til virksomheden.

SEO er for dig, der vil have kvalificeret trafik

Med SEO kan du synliggøre din forretning på de søgeord, som bringer værdifulde kunder til din hjemmeside. Vi hjælper dig med at afdække dine kunders søgeadfærd, så du får den rette kundetrafik ind på dit website.

Når dine kunder søger på bestemte ord, finder dig og ser løsningen på din hjemmeside, oplever du en stigning i antallet af køb eller henvendelser. Det kan ses direkte på bundlinjen.

360 graders bureau, der samler kunderejsen

Hos StepUp Media kan vi mere end at ”bare” være dit SEO bureau i Kolding. Vi mestrer ligeledes betalt annoncering og hjælper mange virksomheder med at blive set i hele Googles søgemaskine såvel som på Facebook.

Når vi skaber synlighed på tværs og opsætter kampagner, hvor vi geneksponerer dine besøgende for dine services eller produkter, er det ofte dig, som vinder kunden. Forestil dig en digital rejse, hvor potentielle kunder møder dig på en troværdig måde på flere kanaler og hele tiden mindes om, at DU har løsningen på deres kvaler. Det er hér magien opstår.

Få SEO til lige præcis dine behov

På jagt efter flere salg i webshoppen eller ønsker du opkald til din lokale serviceforretning? Vi lytter til dine behov og hjælper dig over målstregen.

Relationer, rådgivning og resultater

Søgemaskineoptimering er ikke nemt. I hvert fald ikke hvis målet er at gøre sig gældende med nævneværdige placeringer på de rette søgeord.

SEO er heller ikke blevet lettere med årene, hvor det digitale konkurrencelandskab er blevet mere og mere intenst. De mange eksperter, som optimerer teknisk, onpage og via linkbuilding, gør det svært for helt almindelige forretningsdrivende at være med fremme forrest i feltet.

Med StepUp Media som dit SEO bureau i Kolding, kan du tippe oddsene til din fordel. Vi står klar til at indgå i et tæt samarbejde, hvor vi opbygger en stærk relation, agerer som både udøvende part og rådgiver (med vejledning i forhold til f.eks. oprettelse af indhold, struktur, brug af søgeord etc.), ligesom vi står på mål for at levere resultater, som fører til øget trafik og indtjening.

Sådan foregår samarbejdet

Som dit SEO bureau hjælper vi dig naturligvis med alle facetterne inden for optimeringsarbejdet. Det hele starter typisk med, at vi aftaler et fysisk møde. Kald os bare jyske, men vi kan godt lide at se folk i øjnene, når vi skal hjælpe dem med at opnå vækst i virksomheden. Det giver også bedre anledning til at høre om jer og jeres ståsted, få udpeget konkurrenter, tale om jeres vigtigste services eller produkter, forventningsafstemme og i det hele taget få den gode mavefornemmelse på plads.

Adfærd og søgeordsanalyse

Når vi arbejder, gør vi det med afsæt i analyser og data. Derfor starter vi et forløb med at undersøge målgruppens søgevaner på Google. Det er blandt andet her, at vi undersøger de søgeord, som giver bedst mening for jer. Det gør vi ved at se på flere faktorer, som intentionen bag søgeordet, antallet af månedlige søgninger, konkurrencen m.m.

Når vi har et samlet billede, og alle parter har haft mulighed for at se på søgeordsanalysen, udvælger vi de mest attraktive søgeord.

Oprettelse af sporing og analyseværktøjer

Når vi ved, hvad vi skal måle på, skal vi naturligvis have et udgangspunkt at sætte af fra. Vi opretter derfor jeres søgeord i vores programmer, så vi kan følge udviklingen i placeringerne, ligesom vi opretter Google Analytics, hvor vi kan holde øje med brugerdata. På den måde kan vi se udviklingen i trafikken, men også holde øje med, om der er bestemte steder, hvor brugerne f.eks. er tilbøjelige til at klikke sig væk fra websitet igen.

På den måde kan vi rette op i faldgruberne og skabe en mere interessant og relevant oplevelse på tværs af siderne.

Vi bruger desuden også øvrige Google-værktøjer, hvormed vi kan holde øje med websitets helbred og få øjeblikkelige beskeder, hvis der opstår tekniske fejl.

Teknisk optimering – fintuning af motoren

Selvom en hjemmeside eller webshop kan se velfungerende ud for det blotte øje, kan der gemme sig en pærevælling af ”spaghetti-kode” og ringe teknisk opsætning, som gør det svært for Google at forstå og afkode websitet. Derfor åbner vi altid kølerhjelmen og ser på websitets motor, så vi kan gøre de nødvendige tilretninger.

Det består i alt fra at optimere på hastigheden til at arbejde med header-strukturen, URL’er og udbedre tekniske fejl.

Den tekniske optimering er yderst vigtig – og ofte hele forskellen på at starte et SEO-racerløb i en æblekasse eller en Audi.

Indholdsoptimering

Du har med garanti hørt det før: Google elsker godt indhold – næsten lige så meget som den hader dårligt! Husk på, at det ikke er tilfældigt, at nogle af Googles største algoritmeopdateringer har handlet om at finde og skjule hjemmeside, som har kopieret andres tekster, næsten intet indhold har eller fremstår meget lidt gennemarbejdet (Læs: spam-agtigt). Simpelthen fordi, Google IKKE vil præsentere deres brugere for dårligt indhold.

Vi hjælper derfor altid med at kvalificere indholdet. Det kan vi gøre ved at rådgive dig og dine eventuelle tekstforfattere – eller ved selv at udforme indholdet, afhængigt af aftalen.

Det væsentligste er, at indholdet bliver målrettet og hjælper brugeren med at løse det problem, han søgte svaret til. Så bliver din kunde glad, Google bliver glad og du bliver glad.

Linkbuilding

Linkbuilding er et meget omdiskuteret emne inden for SEO. Men hvad end meningen er, viser alle undersøgelser, at de bedst placerede hjemmesider alle har indgående links.

Vi hjælper med at skabe gode eksterne henvisninger til din hjemmeside, der (groft forenklet) fungerer som ”stemmer” for, at netop dit website er godt.

Rapportering

Når vi bruger så mange kræfter på at optimere, skal vi naturligvis følge med i udviklingen. Vi sørger derfor for, at du ikke blot får løbende mails med information om de tilpasninger, vi foretager os, men også får statusrapporter. Disse rapporter giver dig indsigt i udviklingen af dine valgte søgeord, trafik og det arbejde vi udfører.

Som et led i statusrapporteringen foretager vi løbende evaluering. Den ligger til grunds for, hvad vi skal foretage os, hvis der f.eks. er et særligt område, der skal have ekstra fokus. Søgemaskineoptimeringen stopper nemlig aldrig, men skal overvåges konstant.

Kontakt StepUp Media – Dit SEO bureau i Kolding

Er du klar til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe lige præcis dig med at få flere kunder? Så kontakt os endelig for en uforpligtigende samtale om SEO og de muligheder, som kan hjælpe dig med at give både din synlighed og din omsætning et løft.

Ring til os på tlf. 71747468, send os en besked via info@stepupmedia.dk eller udfyld vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.