x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

SEO Odense

Ønsker du en endnu bedre synlighed online af dine kunder fra lokalområdet? Ved at arbejde målrettet med Lokal SEO, gør du det nemt for dine lokale kunder at finde dig.

Har du søgt på SEO Odense ?

Ønsker du en endnu bedre synlighed online af dine kunder fra lokalområdet? Ved at arbejde målrettet med Lokal SEO, gør du det nemt for dine lokale kunder at finde dig. Utrolig mange søger i dag direkte via deres mobil, mens de er på farten. Det betyder, at GPS’en i mobilen helt nøjagtigt ved hvor kunden befinder sig, når der foretages en søgning. Dette kan du udnytte ved at arbejdet målrettet med Lokal SEO, og dermed gøre det meget nemmere for de lokale kunder at finde frem til dig.

Der er en bonus. Kunder der søger lokalt, er ofte meget tæt på et decideret køb. Ved at arbejde målrettet med Lokal SEO gør du det let for dine kunder at finde dig, hvilket direkte betyder, at du øger chancen for at de vælger at foretage deres næste køb hos netop dig, end en søgning på ”Nyt tag?”. Dermed sørger vi for ikke blot at komme frem til populære ord, men at de samtidig passer til dig og din forretning. For at sikre ovenstående, bør en analyse af søgeord altid gå forud for de øvrige dele af SEO, når du vælger at arbejde strategisk og målrettet med processen.

Hvor hurtigt kan man mærke et resultat med SEO?

De fleste ønsker hurtige resultater med lave omkostninger, og samtidig stabilitet på lang sigt. Søgemaskineoptimering er en af de mest pris-effektive markedsføringsmetoder, da den kan give uanede mængder trafik til en fast månedspris. Det er derfor vigtigt, at gøre det rigtigt.

SEO er dog ikke en hurtig løsning på trafik, da stigning i søgeresultater sker stille og roligt, så man opnår en stabil placering i mange år, dermed opnås en vedvarende effekt på lang sigt. Ønsker man en hurtig trafiktilstrømning, her og nu, skal man derimod vælge en PPC platform som Google Ads, indtil SEO arbejdet giver pote. Det kan dog meget hurtigt blive en dyr affære, hvilket man må tage med i sine overvejelser.

Hvorfor er synlighed på nettet vigtigt som virksomhed både nu og i fremtiden?

Hvis vi tænker bare 5 til 8 år tilbage i tiden, hvordan fandt man så en virksomhed man havde brug for? Feks. Hvis man skulle have lagt nyt tag på huset, eller manglede en tandlæge. Man kiggede ofte i telefonbogen eller søgte på forskellige forums feks. De gule sider eller Krak, der kunne man som virksomhed betale sig for at have en større annonce eller ligge øverst når man søgte lokalt.

I dag når vi skriver 2017 er telefonbogen nærmest uddød, og krak og de gule sider bruges ofte kun hvis man skal finde et nummer eller en adresse.

Hvordan søger os danskere så i dag? 9 ud af 10 danskere bruger Google.dk som deres søgemaskine hvad enten de skal finde en håndværker, tandlæge, frisør eller lign. Derfor mener vi at det er vigtig som virksomhed i dag, at være synlig på nettet.

Vi tilbyder SEO til lokale firmaer i Odense

Vi har allerede en del gode kunder og virksomheder vi samarbejder med i Odense omegn, og har derfor et godt lokalkendskab.Vi er ret ofte på besøg hos kunder i Odense, derfor vil vi nemt kunne komme forbi dig til et uforpligtende møde omkring din SEO, hjemmeside mm, hvor vi kan fortælle dig, hvad vi kan gøre for din virksomhed online. Brug kontaktformularen i bunden, også ringer vi dig op indenfor 12 timer. Vi glæder os til at drikke en kop kaffe med dig i Odense.

Du kan også sende os en mail på info@stepupmedia.dk eller ringe til os direkte på 71 74 74 68