x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

SEO Aarhus

Hvis du ønsker en bedre synlighed i Aarhus, læs med her! Ved at arbejde målrettet på Lokalt SEO, gør du det nemmere for de lokale kunder / samarbejdspartnere, at finde dig.

Har du søgt på SEO Aarhus ?

Hvis du ønsker en bedre synlighed i Aarhus, læs med her! Ved at arbejde målrettet på Lokalt SEO, gør du det nemmere for de lokale kunder / samarbejdspartnere, at finde dig. Mange søger i dag via deres smartphone, imens de er på farten. Dette betyder, at GPS’en i smartphonen, ret præcist ved hvor kunden opholder sig via satellit, når der lavet en søgning fra deres smartphone. Dette kan du få udbytte af, ved at udarbejde en målrettet SEO optimering. Derfor vil det gøre det meget nemmere for dine lokale kunder at finde frem til dig på Google eller andre søgemaskiner.

For at sikre ovenstående, bør en god søgeanalyse af søgeord og kundesegment, altid gå forud for de øvrige dele af SEO arbejdet, når du vælger at arbejde strategisk og målrettet med .

Onpage SEO og Off page SEO – Hvad er det?

En del af SEO arbejdet har fokus på selve hjemmesiden eller webshoppen, mens den anden del søger at kigge på muligheder uden for din egen side. Når man siger at arbejde on-page, har man derfor udelukkende fokus på optimeringen af din egen hjemmeside eller webshop. Når man arbejder on-page, vil der være utrolig mange elementer at holde overblik over, fordi du selv styrer alle disse elementer. Overskrifter – kaldet H1 – H7 tags -, billedtags, indhold og søgevenlige url’er er kun en lille del af det der skal arbejdes med on-page. Kun en del af det vedrører dine tekster, hvor alt det øvrige er af teknisk karakter.

OFFpage SEO

Den anden del af SEO arbejdet foregår off-page, hvilket primært består af link-bygning. Her vil du skulle sikre, at andre hjemmesider og webshops peger ind på din side. Ved brug af eksterne links der henviser besøgende til den rigtige side, vil du øge din troværdighed hos de besøgende og dine egne kunder. Dette kan du sikre ved at benytte bl.a. referencer eller direkte links fra kunders, samarbejdspartneres og leverandørers hjemmesider, der henviser til din side.

Hvordan kan SEO måles?

En af fordelene ved at arbejde med SEO ligger i selve målbarheden af arbejdet. Søgemaskineoptimering er nemlig 100% målbart. Vi kan helt nøjagtigt identificere, hvor de besøgende kommer fra, hvad de havde søgt før de fandt din hjemmeside, og hvordan de navigerer rundt på din hjemmeside.

Dette er muligt med hjælp fra Google Analytics. Du er dermed ikke i tvivl om resultatet af din investering – alt er direkte målbart og synligt. Det betyder også, at vi hver måned fremlægger dine resultater af arbejdet med SEO.

Har du virksomhed i Aarhus? Vi tilbyder Lokal SEO

Vi har allerede en del kunder og samarbejdspartnere i Aarhus omegn, og har derfor et godt kendskab til nettop Aarhus by. Vi er ofte på kunde møder i Aarhus området, derfor vil vi nemt kunne komme forbi dig til en uforpligtende snak omkring din SEO, hjemmeside mm, hvor vi kan fortælle dig, hvad vi kan gøre for din virksomhed online. Brug formularen i bunden af siden, også ringer vi dig op indenfor 12 timer. Vi glæder os til et møde med dig i Aarhus.

Du kan også sende os en mail på info@stepupmedia.dk eller ringe til os direkte på 71 74 74 68