x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

Har du taget dig selv i at tale med store (og ikke nødvendigvis pæne) ord til din hjemmeside? Så er det med stor sandsynlighed fordi, du arbejder i et kompliceret eller begrænset system, der slet ikke understøtter dine nødvendige behov.

Sådan et system er WordPress IKKE.

Med WordPress får du en treenighed af frihed, fleksibilitet og flot design. Systemet er tilmed et Open Source System, hvilket betyder, det er gratis – altså at du kan downloade det kvit og frit!

Der er allerede skrevet tykke bøger om de mange fordele ved WordPress, men vi er sikre på, bare 10 korte, gode grunde giver forståelse for, hvorfor en WordPress hjemmeside er det oplagte valg.

1. Det er en alt-i-en løsning

WordPress kan være en webshop, en firma hjemmeside, et online præsentationsgalleri for en fotograf eller 1000 andre ting.  Systemet er ikke bundet til en enkelt genre, da utallige templates (skabeloner) danner grundlag for god struktur og flot grafisk opsætning, mens massevis af plugins (udvidelsesmoduler), gør det muligt at tilknytte den rette funktionalitet for dig selv og dine brugere.

Hvad kunne det f.eks. være? Hvad med et online bookingmodul, et plugin til SEO eller automatisk backup, der sender filerne lige i din Dropbox? Mulighederne er nærmest uendelige.

2. Brugervenligheden er i top

Hvorfor gøre det mere kompliceret end nødvendigt? WordPress er et brugervenligt system, som størstedelen af alle brugere hurtigt vil mestre. Der vil altid være en indkørselsperiode, men de fleste kan lære at beherske deres egen hjemmeside, når de har givet sig tid til at lære systemet.

3. God på alle apparater

Vidste du, at Google har flere søgninger fra smartphones end almindelige computere? Derfor skal din hjemmeside naturligvis fremstå professionel og give en god brugeroplevelse fra mobilen. Heldigvis er WordPress hjemmesider født responsive, så dit site fremstår flot fra alle skærmstørrelser.

Bemærk desuden at mobilvenlighed er er vigtigt SEO-parameter, hvilket gør det til et absolut must.

4. SEO-venligt

Søgemaskineoptimering er en forudsætning for at blive fundet af søgemaskinen på de rette begreber – så brugeren finder frem til din forretning. WordPress er et fremragende system til netop SEO, da du med få plugin-installationer har mulighed for at rette og redigere i tekst og teknik for at fremme dine placeringer på Google.

Måske har du hørt om det populære plugin SEO by Yoast, som er et WordPress plugin, der anses for uundværligt, når du vil blande dig i kampen om Googles millioner af brugere.

5. Giver gode hastigheder

Vi internetbrugere er en forkælet race. Er siden langsom og irriterende, så er der altid en konkurrent at kigge hos. Af samme årsag er det nødvendigt med en hurtig hjemmeside, der straks leder brugeren videre med sine klik.

WordPress er ikke nødvendigvis lynhurtigt out-of-the-box, men med de rette indstillinger får du hurtigt skabt en raket af en hjemmeside, så det i hvert fald ikke er fart, der er din udfordring.

Og hvis ikke du havde gættet det: Fordi hastighed er vigtigt for brugeroplevelsen, er dette også et vigtigt parameter, når man arbejder med søgemaskineoptimering.

6. Handlingsorienteret

Som hjemmesideejer er du med garanti interesseret i at føre din bruger frem til en handling. Måske er det et køb, tilmelding til at nyhedsbrev eller indsendelse af en kontaktformular? Uanset hvad, skal du guide din bruger mod målet. WordPress letter missionen ved at tilbyde flotte skabeloner, gøre det helt frit at strukturere sidernes opsætning med tekst, billeder og video – samt tilføje visuelt dragende knapper og andet, der fungerer som blikfang på købe-knapper, formularer etc.

7. Passer til store som små

WordPress hjemmesider er utroligt fleksible, og derfor også skalerbare. Systemet fungerer upåklageligt til både enkeltpersoner, mindre eller nyopstartede virksomheder, såvel som større og allerede etablerede forretninger.

Det skyldes ikke mindst, at det er let at starte på en basisskabelon og bygge videre, ligesom du kan videreudvikle i den frit tilgængelige kildekode og skabe mere specifikke miljøer, der matcher din virksomheds profil og krav 110%.

8. Få kvalificeret hjælp

Vidste du, at man anslår, mere end hver tredje hjemmeside er bygget på en WordPress motor? Fordi systemet er så populært, findes der også mange specialister – både enkeltpersoner og webbureauer. Derfor har du rigtig gode muligheder, når du en dag får brug for hjælp eller support.

Vi anbefaler dog, du ikke tildeler enhver adgang til din hjemmeside, da de forkerte hænder kan gøre mere skade end gavn.

9. Hold systemet opdateret

Intet er farligere end misvedligeholdt software. Heldigvis er WordPress-folkene gode til at udsende nye opdaterede versioner, så der ikke gemmer sig sikkerhedsbrister i systemet. Installerer du mange plugins, bør du dog selv være opmærksom på, om disse skal opdateres, eller om der findes et mere sikkert og bedre vedligeholdt plugin til samme funktion.

10. Fordi alternativerne sjældent kan det samme…

WordPress er et gratis system med utallige funktionsmuligheder samt flotte og 99% køreklare grafiske opsætninger. Systemet er tilmed brugervenligt, og du har adgang til et stort netværk af dygtig hjælp. Samtidig giver WordPress dig en professionel oplevelse på mobil såvel som PC, ligesom det er til at søgemaskineoptimere, så dine kunder kan finde dig på de rette services. Og har vi allerede nævnt, at alt dette er G-R-A-T-I-S!?

Der findes naturligvis alternativer til WordPress, hvor du også kan få flotte grafiske opsætninger og en relativ enkelt brugergrænseflade. Det viser sig dog næsten altid, at disse systemer mangler funktioner, optimeringsmuligheder eller andet, hvilket komplicerer driften af din hjemmeside.

 

Så hvorfor ikke bare vælge WordPress?