Ofte stillet spørgsmål
Er løsningen mon ikke bare at holde sig helt fra plugins?
Ofte stillet spørgsmål
Er løsningen mon ikke bare at holde sig helt fra plugins?
Nej, det ville være synd. For plugins kan være en god hjælp, når de bruges hensigtsmæssigt.
Løsningen er derfor:
- Husk at tænke over, hvad du har brug for: Det kan være fristende at installere et plugin, når du tror, du har fundet det rette. Men nogle plugins er meget store og kan derfor sløve. F.eks. er Jetpack ofte anbefalet, men er et kæmpe plugin, som bl.a. har til formål at tracke brugere, hvilket du sikkert allerede bruger Google Analytics til. Dermed opstår der en sløvende teknisk redundans.
- Vær kritisk, når du installerer et nyt plugin: Se på antallet af installationer, rating fra andre brugere og datoen for dit plugins seneste opdatering. Du kan se alle disse data i backend, når du søger og udvælger dine plugins. Vælg populære plugins, der er opdateret for nyligt.
- Husk at holde dine plugins opdaterede: Det er rugbrødsarbejde, men det er nødvendigt at holde dine plugins opdateret, hvis du ønsker et velfungerende og sikkert website. Dette gøres fra backend fra din plugin-oversigt.
- Ryd op: Mange vil opleve, at deres WordPress tema har adskillige plugins installeret, som de ikke kender. Mange oplever derudover, at de løbende får installeret plugins, som ender med at blive deaktiverede og gjort inaktive, fordi de erstattes eller ikke bruges mere.
Men! alle disse plugins sløver og kan skabe sikkerhedsproblemer. Derfor skal du rydde op løbende og kun beholde dem, du aktivt bruger.
Få et uforpligtende tilbud
Send os en forespørgsel
Eller kontakt os på mail eller telefon:
200+ kunder
Uforpligtende møde
Ingen lange bindinger