x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

WordPress er det CMS (Content Management System), der har allerfleste brugere. Det er ikke så underligt, for WordPress har mange fordele. Men i dag skal det handle om, hvor stor betydning systemets opdateringer har.

Der kommer konstant nye opdateringer inden for WordPress, fordi de, grundet deres brede tilslutning, fortsat ønsker at forbedre oplevelse af at opsætte en hjemmeside i deres system. Det er vigtigt at holde sig ajour på disse opdateringer, da du ellers går glip af at forbedre din hjemmeside.

Der er estimeret, at der i 2019 var en procentdel på bare 37, der havde installeret den nyeste version af WordPress. Det vidner om, at der er mange hjemmesideejere, der ikke kender til vigtigheden af WordPress’ opdateringer. I de fleste tilfælde skyldes det enten uvidenhed eller glemsomhed – men det findes der heldigvis en kur mod!

Sikkerhed og funktionalitet er nøgleord, når WordPress opdaterer

Der er med god grund, at WordPress fortsat opdaterer deres system – og grunden er typisk en optimering af sikkerhed.

Mange opdateringer handler om at klarlægge og nedlægge de sikkerhedshuller eller finde eventuelle systemfejl, der har været i tidligere versioner af WordPress’ CMS (Content Management System). Derudover handler WordPress opdateringer ofte om en forbedring af funktionalitet, dvs. at det faktisk kan gå ud over dine potentielle kunders brugeroplevelse på dit website, hvis du benytter en ældre version af CMS.

Kort sagt går ud over din hjemmesides sikkerhed og funktionalitet, hvis du ikke løbende sørger for at holde dig opdateret, når WordPress annoncerer et nyt, forbedret system.

Kontakt os og få hjælp til din WordPress-hjemmeside

Er du i tvivl om, om din WordPress hjemmeside er opdateret? Vi tjekker gerne din version og laver en infografik herudaf, som giver dig det bedste overblik.

Vi hjælper desuden gerne med løbende at holde din WordPress hjemmeside opdateret, så du kan føle sig tryg i at vide, at sikkerhed og funktionalitet altid er i top hos dig!

Kontakt os allerede i dag – så hjælper vores team af eksperter dig med at skabe et godt website!