x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

Den 2. november deltog vi i B2B messen i Bramdrupdam Sports- og Mødecenters hal, sammen med mere end 60 andre firmaer. Mange af dem med lokalt islæt. Messen er arrangeret af B2B Kolding i samarbejde med Business Kolding, og dette er den anden i rækken af messer.

En messe med rod i det lokale opland

B2B messen i Kolding er primært tiltænkt lokale firmer i Kolding og opland. Der er sjældent ret meget tid til at engagere sig via netværksmøder o.l., og derfor startede Leif Antonsen og Michael Krogh B2B Kolding, for netop at give lokale firmaer et rum til at lære hinanden at kende.

En lokal erhvervsmesse blev derfor svaret på, hvor man netop kunne få tid til at mingle, og styrke de lokale relationer.

Det fik vi ud af messen

For os hos StepUp Media, var målet med messen ikke at få nye kunder, men netop at styrke kendskabet til de firmaer som ligger lige i nærheden, men som vi måske ikke kender. Det kom også fint til udtryk, da flere af vores kunder deltog i messen, og vi fik gode snakke med dem.

Derudover snakkede vi også både med interessante kundeemner, og potentielle samarbejdspartnere. Som det så fint nævnes på videoen herunder, har vi nu også mulighed for at hjælpe vores kunder på vej, hvis de har særlige forespørgsler. Vi er ikke blege for at henvise til andre firmaer, hvis det ikke er noget vi ikke selv kan løse. Man skal kende sine begrænsninger, og gøre det man er bedst til.

Overvejer du at deltage næste år, eller vil du vide mere om messen, kan du læse mere på www.b2bkolding.dk samt på Facebook: www.facebook.com/b2bkolding.dk/

Indslag fra Canal 6000