x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer 👍

4,9 - Fremragende på trustpilot

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

Det dårlige ved WordPress?

WordPress er ofte rost som det mest brugervenlige og tilpasningsvenlige CMS, men det betyder ikke, at systemet er helt uden faldgruber.

De fleste faldgruber kan dog undgås, hvis du er opmærksom på at holde din WordPress version og dine plugins opdaterede.

Opdater og undgå risikoer

Forældet software kan være en gave til de hackere, der sidder og leder efter sikkerhedsbrister i systemer og plugins. Hackere kan nemlig ikke bare finde vej igennem WordPress kernesoftware, men også de mange plugins, du tilknytter løbende. Både kernesoftware og plugins er en del af et stort digitalt økosystem, der er sårbart, hvis der findes steder, hackere kan trænge ind fra.

Derfor anbefaler vi, du undersøger, om du anvender seneste WordPress opdatering, og om dine udvidelsesprogrammer er opdateret.

Har du plugins installeret, som ikke bliver aktiv brugt, bør du slette dem igen, da de som nævnt er en del af et større system, hvormed deres inaktivitet stadig kan udgøre en risiko.

Sørg i øvrigt for, du kan anvender plugins, der jævnligt opdateres. Overvejer du at installere en udvidelse fra en kilde, der ikke har opdateret funktionen inden for de seneste måneder (gerne uger), så lad være.

Flere plugin, mere kompleksitet

Når du installerer WordPress i standardversionen, får du adgang til mange basale funktioner, en moderne hjemmeside kræver. Ønsker du at udvide funktionalitet eller tilføje nye elementer, udvider og tilføjer du samtidig til den brugergrænseflade, du kontrollerer din hjemmeside fra. Hver gang du installerer et nyt plugin, skal du lære en ny opsætning og nye indstillinger at kende – samt forene dem med de eksisterende. Det kan øge kompleksiteten, særligt hvis der er tale om et ustruktureret plugin.

Det kan kræve indsigt i kode og design

Selvom WordPress findes i utallige design, er det ikke utænkeligt, du ønsker at tilrette designet en smule. Det kan betyde, du skal ændre i HTML eller CSS koden, der styrer den grafiske styling. Ofte vil der være tale om mindre justeringer, men uden kendskab til programmering er det en svær opgave. Heldigvis findes der mange personer og bureauer, der hjælper med netop det.