x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

Kan en hjemmeside skræddersys til min firmaprofil?

Ja, og det bør den også. En firma hjemmeside skal repræsentere din forretning visuelt og understøtte forretningens formål.

Vi bygger derfor din nye firma hjemmeside ud fra din forretningsidé og din målgruppe. Dermed bliver hjemmesiden en professionel repræsentant, der taler direkte til dine kunders behov.

 

Din hjemmeside bygges på din grafiske profil og ud fra forretningens kerneområder

Din hjemmeside skal naturligvis være i stand til at kommunikere, hvem du er og hvad din virksomhed laver. Når den formår dette, stiger graden af kundeengagement, så du høster flere henvendelser eller styrker dit salg.

Vi ved, at din virksomhed er sin egen og adskiller sig fra konkurrenterne. Det skal naturligvis udtrykkes – vel at mærke på en måde, så potentielle kunder ser idéen i at handle hos dig!

Dertil er det vigtigt, at hele hjemmesideuniverset har et professionelt touch, så det repræsenterer samme værdi, som din forretning. Af samme årsag leverer vi ikke masseproducerede skabelonløsninger, men individuelle hjemmesider, som er skræddersyet til dig og dine kunders behov.

 

Sådan får firmaets nye hjemmeside sit eget liv

Når vi udvikler din nye hjemmeside, bruger vi det prisvindende system WordPress, der er et såkaldt Content Management System (CMS). Systemet er fleksibelt og gør det muligt at tilpasse design og funktioner, så løsningen fuldstændig matcher dine ønsker.

Samtidig sikrer WordPress’ CMS dig brugervenlige muligheder for indholdsredigering, så du også senere selv kan oprette nye undersider, blogindlæg m.m. på nem vis. Systemet er med andre ord godt for både os som udviklere og dig som bruger.

 

Selve hjemmesidens designmæssige ramme programmerer vi naturligvis for dig. Det betyder, at du får et fast design og en fast struktur, der er gennemgående for hele websitet. Dette vil derfor også være dit grafiske udgangspunkt, hvis du eksempelvis opretter en ny underside eller nyhed senere. På den måde er der altid samhørighed i dit visuelle udtryk. Det er vigtigt for kundens oplevelse af tryghed.

 

Netop det visuelle udtryk finder vi typisk frem til på baggrund af dine nuværende farvevalg (fra f.eks. firmaets logo og evt. design guidelines) samt en grundig dialog, så vi lærer dit firma at kende. Vi sørger for at tale nøje sammen med dig i hele designprocessen, så vi forstår, hvad du vil udtrykke, hvem din kunde er etc. Resultatet bliver et unikt website, der adskiller sig fra de færdigkøbte skabelondesign.

Dermed skaber vi den rette professionelle profil til din firma hjemmeside – ligesom vi sikrer, at design og funktionalitet understøtter dine kerneformål. Dette kan f.eks. være at sælge et produkt eller generere flere kundehenvendelser fra hjemmesiden.

Har du spørgsmål til dine muligheder? Kontakt os endelig for at høre mere om, hvordan vi giver din forretning nyt digitalt liv.