x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

Er WordPress godt til at bruge til Webshop?

Mange anser stadig WordPress som en blog-platform eller et system udelukkende til hjemmesider, men faktisk udgør det også et glimrende valg, hvis du ønsker en webshop.

WordPress webshopsystem kaldes WooCommerce og er – ligesom det almindelige system – brugervenligt og nemt at betjene.

WooCommerce – din gratis webshop

WooCommerce er et gratis plugin til WordPress, der gør det muligt at sælge produkter – både fysiske og digitale.

Selvom der er tale om en plugin-udvidelse, kan systemet alt det, du bør forvente af en moderne webshop. Du kan kontrollere dit lager, holde styr på ordre, oprette rabatkuponer, automatisk udregne moms, opsætte sikre betalingsløsninger og meget mere.

Det bedste er dog, at du kan kombinere alt dette med det store netværk af eksisterende WordPress funktionalitet, hvormed du altså både får adgang til en verden af temaer (du skal dog vælge et, der understøtter WooCommerce) og plugins.

Let opsætning takket være plugins

Modsat flere andre webshop-systemer, er WordPress WooCommerce ikke et såkaldt out-of-the-box system, hvor alt er klargjort. Til gengæld er det nemt selv at konfigurere dit website, så du kan modtage betaling – og så slipper du for de transaktionsomkostninger, der ofte er en del af den færdige pakke ved andre leverandører end WordPress.

WordPress har naturligvis allerede plugins parat, hvormed du let kan oprette betalingsløsninger til f.eks. Stripe eller payPal, der er blandt populære betalingsgateways.

Mangler du andre funktioner kan du ligeledes søge i det store udbud af plugins, som gør det muligt at tilpasse med nyhedsbreve, kontaktformular, kortvisning, chatfunktioner og alt det, en moderne webshop har brug for.

SEO-venligt system

Når du vælger et CMS til din webshop, skal du sørge for at vælge et, der er let at søgemaskineoptimere. Det er WordPress WooCommerce, da det baserer sig på den velkendte funktionalitet fra WordPress systemet. Et SEO-venligt CMS er enormt vigtigt, da det er fundamentet for at blive set i søgemaskinen og derved tiltrække kunder, der køber i din webshop.

Har du allerede erfaring med at søgemaskineoptimere, vil du opleve, hvor brugervenligt WordPress er i forhold til at tilpasse dine sider, kategorier og produkter, så du lettere opnår synlighed.

Som basisinstallation mangler der SEO-muligheder i WordPress, men med en simpel installation af f.eks. SEO By Yoast, som du tilknytter fra din pluginoversigt, får du hurtigt mulighed for at optimere.