x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

Det gode ved WordPress

Det gode ved WordPress er, det er et open source system. Open source betyder, at der er fri adgang til kildekoden, så brugere let kan tilpasse eller udvikle til deres egne behov.

Netop fordi WordPress er open source, findes der et kæmpe netværk af brugere, som hele tiden udvikler nye funktioner, opdager sikkerhedshuller og lukker dem samt meget mere. Det er med til at give systemet et dynamisk liv, hvor det altid er muligt at straks downloade en ekstra ønsket funktion – eller få den udviklet.

Let at redigere design

WordPress er det oplagte valg til dig, der gerne vil have mulighed for at tilpasse systemet løbende.

Systemet er bygget på et grafisk tema, som er let at udskifte, hvis du ønsker et nyere eller anderledes design. Temaerne er en slags skabelon, der installeres, hvorefter den opstiller elementer, farver og fonte på forside og undersider. Skifter du fra et tema til et andet, må du derfor forvente at skulle bruge tid på at tilpasse hjemmesiden igen. Til gengæld kan du på få minutter og med ganske få museklik give dit design helt nyt liv.

Bemærk at temaer findes som både gratis og betalte versioner. De gratis versioner kan være mere begrænsede i tilpasningsmulighederne, mens de betalte løsninger ofte kan redigeres fra stort til småt.

Enkelt at udvide funktioner

Mangler du SEO-funktioner? Vil du gerne opsætte en flot kontaktformular? Vil du forbedre din sides indlæsningshastighed? Uanset hvad du søger, er det let at finde løsningen.

WordPress er bygget på et system, du let kan tilpasse med plugins – moduler – som udvider funktionaliteten. Med få klik kan du tilføre nye funktioner, så din hjemmeside lever op til de krav, forretningen stiller.

Der findes tusindvis af både gratis og betalte plugins, som på et øjeblik løser dine udfordringer.

SEO-venligt

WordPress er et SEO-venligt system. Det er vigtigt, fordi det gør det muligt for søgemaskiner som Google at læse og forstå dit indhold, så du sættes i forbindelse med de rette søgninger.

Et søgevenligt system er forudsætningen for at gøre sig gældende på forretningens attraktive søgeord og opnå salg eller kontakt fra brugere.