x
Få et uforpligtende tilbud

Send os en forespørgsel

Eller kontakt os på mail eller telefon:

350+ kunder

Uforpligtende møde

Ingen lange bindinger

Bureau med topkarakter på Trustpilot

Send forespørgsel ny

Vi vender tilbage indenfor 12 timer

350+ Kunder i hele landet

100% ejerskab og ingen bindinger

x
Lukket

Hvad koster en WordPress hjemmeside?

Hvis du spørger Google, hvad en WordPress hjemmeside koster, varierer svarene lige fra gratis til mange tusind kroner.

Når du skal have udviklet en WordPress hjemmeside eller WooComerce webshop, kan du vælge blandt hundredvis af freelancere og professionelle webbureauer, der tager alt fra bekymrende lave priser til alt for høje beløb.

De meget lave beløb kan naturligvis skyldes, at man som kunde får en basispakke, hvor hjemmesiden er uden indhold og designet er baseret på en skabelonløsning. Omvendt er de dyrere løsning ofte inklusiv unikt design med en klar visuel identitet, indhold i form af grafik og tekst samt evt. supportaftale.

Overordnet set, kan man dele hjemmesidens pris op i følgende:

WordPress CMS

WordPress er et open source system, hvilket betyder, der er gratis. Det koster ikke en eneste krone at hente WordPress – og der er ligeledes rigeligt med gratis tilkoblingsmuligheder i form af plugins og templates (grafiske skabeloner), hvis man kan nøjes med en standardløsning.

Domænenavn og webhotel

Din hjemmeside skal have et domænenavn og tilknyttes et webhotel, så den kan tilgås online. Webhotellet er hjemmesidens bolig, der ”fysisk” huser dit indhold, mens dit domænenavn er adressen.

Et .dk domæne koster ca. 50 kroner om året, mens et webhotel kan erhverves fra omkring 9 kroner pr. måned til flere tusinde kroner, hvis man har særligt høje krav og behov. Mange vil dog kunne nøjes med et mindre webhotel, hvorfor den samlede udgift til domæne og webhosting ender på omkring 250 kroner årligt – måske endda billigere afhængigt af din udbyders gebyrer og stiftelsesomkostninger.

Totalløsningen

Når man spørger sig selv, hvad en WordPress hjemmeside koster, afhænger svaret af, om man vil udarbejde hjemmesiden selv eller overlade arbejdet til professionelle. Når et bureau udvikler din hjemmeside, får du typisk en løsning, hvor det grafiske format er målrettet din forretning, og hvor alle visuelle elementer guider dine kunder nærmere et mål, du selv har defineret. Ofte er et mål kontakthenvendelse eller salg, men der kan også være download af en e-bog, online booking etc.

Hjemmesidens pris afhænger desuden af ønsket til ekstra funktioner. Det kan være alt fra gallerier med særlig baggrundsopsætninger, kontaktformularer med specifikke indtastningsmuligheder, kundelogin og meget mere.

For at få en pris på din WordPress hjemmeside, bør du nøje notere alle dine ønsker og få udviklet en kravspecifikation med dit webbureau. Med afsæt i denne modtager du et tilbud, du hernæst kan vurdere rimeligheden af.