x

Kontaktinformation

Centervej 2 A 6000 Kolding

info@stepupmedia.dk

+45 71 74 74 68

Send os en forespørgsel

Dine kontaktoplysninger

Send forespørgsel

Vi tager kontakt til dig med et godt tilbud inden for 12 timer. 👍🏻


Få unikt design

Få implementeret jeres virksomheds unikke design og grafiske signatur på en velegnet WordPress side. I får skræddersyet en unik visuel profil, der rammer jeres målgruppe lige i øjet. Vores design-kyndige hænder giver jer en ny WordPress hjemmeside, der er flot, overskuelig og informativ. Kort sagt: En grafisk perle, der imponerer og sender de rette informationer til kunden, hvilket sikrer højest mulig ROI.

Få maksimal frihed

Sig goddag til et Content Management System, som råder over alle nødvendige plugins og muligheder for tilpasning til jeres digitale behov. WordPress er indbegrebet af fleksibilitet og frihed. Skal kunder kunne tilmelde sig et online kursus? Intet problem. Skal I bruge en integration til nyhedsbrevet? Intet problem. Ønsker I bedre sikkerhed? Heller intet problem. Bliv en del af verdens bedste Open Source system.

Få den bedste SEO

Høje placeringer i søgemaskinen giver trafik og dermed omsætning. WordPress hjemmesider giver de bedste forudsætninger for et succesfuldt SEO-forløb. På WordPress hjemmesider går web design, indhold og hastighed op i en højere enhed, hvilket er vigtige faktorer, hvis du vil nå frem til de sjove sider i søgemaskinen. Vi hjælper dig naturligvis gerne med SEO – vel at mærke den slags, der giver resultater.

Få selv fingeren på pulsen

Ikke nok med at WordPress er et af de mest fleksible systemer at udvikle hjemmesider i, så er det også prisvindende for sin brugervenlige backend – altså det område hvorfra du redigerer hjemmesiden. Alle lærer at begå sig i WordPress – også dig. Og skulle du have spørgsmål, sidder Danmarks bedste support klar til at hjælpe dig med at tage hånd om udfordringerne.

WordPress hjemmeside

Hvorfor gøre ting besværligt? Vælg en WordPress hjemmeside og tag fuld kontrol

WordPress: Det absolut bedste valg til hjemmesider

Det er anslået, næsten 20 % af alle hjemmesider udvikles i WordPress. Og det er der en helt logisk forklaring på. WordPress hjemmesider har nemlig alle de egenskaber, moderne og professionelle virksomheder efterspørger.

En grafisk løsning, der understøtter jeres virksomhedsbehov

En WordPress hjemmeside er bygget op på et grafisk tema. Disse temaer er i sig selv flotte, men fungerer som skeletter, der skal tilpasses for at give et professionelt udtryk. Hos StepUp Media stiller vi en erfaren web designer til jeres rådighed, så jeres nye website repræsenterer jeres virksomheds DNA og præsenterer det overbevisende til jeres kundeemner.

Når jeres design er fastlagt, omsætter vores dygtige programmører løsningen til en fejlfri side, der har alle efterspurgte funktioner og finesser. Afslutningsvis får I naturligvis et kursus, så I kan tilpasse hjemmesiden med grafik, nyheder, nye blogindlæg, billeder, video og meget mere.

Perfekt på alle skærmstørrelser!

Google har allerede afsløret, antallet af mobile søgninger overgår antallet fra traditionelle computere. Derfor er det uhyre vigtigt, dine kunder kan tilgå jeres hjemmeside fra mobil og tablets, og det kan de på en WordPress platform.

Især nu, hvor Google officielt har meldt ud, at de anvender Mobile First til indeksering, er mobilvenlighed et forretningskritisk punkt i forhold til hjemmesider og webshops. Er websitet ikke professionelt fra alle enheder, vurderer Google, at det giver en dårlig brugeroplevelse, hvilket resulterer i lavere placeringer. Det er skidt, da det betyder tilsvarende lav trafik, hvilket reducerer chancerne for at etablere kontakt til kunderne eller afsætte sine produkter online.

En ny WordPress hjemmeside tilpasser sig automatisk skærmstørrelsen fra den smartphone eller tablet, brugeren sidder med. Det gør at brugeren ser din hjemmeside på en professionel og gnidningsfri måde, som understøtter hans eller hendes digitale præferencer – uanset om det så er Windows, Android eller Apples iOS.

Hvis det ikke er grund nok, så skal du være klar over, at Google anser mobilvenlighed som et parameter i forhold til søgemaskineoptimering. Faktisk kan det være afgørende for om du skal findes på side 1 eller side 3.

67 % af danskerne bruger deres mobiler og tablets til at surfe på internettet, og den kæmpe mængde af potentielle kunder skal du naturligvis have del i. Det giver WordPress dig mulighed for.

Optimeret til SEO

WordPress er udviklet efter de bedste standarder inden for kodning og semantisk mark up, hvilket gør systemet vellidt af søgemaskinerne – heriblandt den altdominerende Google søgemaskine.

Udover at være udviklet med øje for SEO, kan WordPress udvides med plugins, der gør systemet ekstra SEO venligt. Læg dertil StepUp Medias kompetencer inden for netop søgemaskineoptimering, så har du alle forudsætninger for at stryge mod toppen af Google.

David og Goliat i samme løsning

Uanset om I er en lille virksomhed, mellemstor eller en international kæmpe egner WordPress sig som jeres hjemmeside.

Systemet er utroligt fleksibelt og kan i kraft af dets skalerbarhed tilpasses jeres krav – også løbende når de vokser sammen med virksomheden. De mange eksisterende plugins gør det let at finde og tilknytte ny funktionalitet til jeres side.

Funktionalitet er naturligvis et vidt begreb, men da WordPress bygger på netop modulløsninger som plugins, er det oftest let at finde og tilpasse alt fra kontaktformularer til online bookingsystemer m.m.

Har jeres virksomhed behov for en helt unik funktion, udvikler StepUp Media skræddersyede plugins. Jeres WordPress side har med andre ord alle forudsætninger for at understøtte forretningens digitale behov – store som små.

Ny WordPress hjemmeside – hvor skal du starte?

WordPress har for længst taget ejerskab på begreber som ”bedste CMS”, ”mest brugervenlige system” og ”mest skalerbare hjemmeside”. Bag det gigantiske system gemmer der sig en verden af muligheder, hvilket præcis er en af årsagerne til den store succes. Du har med garanti allerede stiftet bekendtskab med en WordPress hjemmeside, for ca. en femtedel af alle online hjemmesider er udviklet i det populære system – ikke mindst fordi det både fungerer på en computer og fra mobile enheder.

Der findes en WordPress hjemmeside til alle

En af de fantastiske ting ved WordPress er den utrolige variation, som systemet tilbyder – på trods af at være baseret på samme tekniske fundament.

Som forretningsdrivende kan WordPress både udgøre et online visitkort og en præsentation af freelanceres, fotografers, cafeers, bowlinghallers og mange fleres tilbud. Men WordPress har naturligvis også deres eget veludviklede shopsystem, der kaldes WooCommerce. Her kan forretningsdrivende etablere en visuelt indbydende webshop, der er både brugervenlig og kan sættes op, så designet og tekst driver kunderne mod køb.

Der er med andre ord en ny hjemmeside til alle, uanset hvad behov de har. Den store forskel finder man naturligvis i det endelige professionelle udtryk, der på trods af at køre på samme motor kan være meget forskelligt, eftersom et webbureau med dygtige grafikere og programmører har langt bedre forudsætninger for at skabe en glimrende løsning kontra en privatperson.

Perfekt til markedsføring

Det er svært at tale om moderne hjemmesider og webshops uden at komme omkring Google.

I dag arbejder de fleste seriøse erhvervsdrivende med markedsføring på Google, hvor de kan vælge at fokusere på SEO (søgemaskineoptimering) eller Google Ads – eller begge dele for maksimal effekt.

Mens man betaler for sin visning i søgemaskinen med Google Ads, er SEO en disciplin, hvor man optimerer løbende for at rangere på de ”gratis” pladser. Disse pladser er naturligvis ikke 100 % gratis, da der er stor konkurrence om dem, hvorfor SEO eksperter ansættes af virksomheder for at skabe disse resultater.

For at overhovedet kunne gøre sig gældende og gøre sig forhåbninger om topplaceringer på Google, skal ens hjemmeside være optimeret hertil – og det er en WordPress hjemmeside.

WordPress er muligvis ikke helt klar til et professionelt SEO forløb fra start, men med et specialiseret webbureau, får du hurtigt den såkaldte Page Score (der angiver sidens tekniske styrke) op på et flot niveau, ligesom du fra maskinrummet i det smarte CMS kan tilpasse systemet, så indhold, tags m.m. bliver målrettet de ord, du som forretning vil være synlig på.

Synlighed er trods alt alfa og omega for en forretning, der vil gøre sig gældende på internettet.

En ny hjemmeside er ikke kun for eksperter

Når du får udviklet din nye WordPress hjemmeside, skal du naturligvis insistere på grundig oplæring i den såkaldte backend – altså derfra hvor du redigerer dine sider og dit indhold.

Får du en grundig oplæring her, har du alle forudsætninger for at kunne opdatere din side med nyheder, nye produkter etc. Du vil takket være systemets høje grad af brugervenlighed hurtigt lære at begå dig, men sørg stadig for at have support og mulighed for hjælp til opdatering af nye versioner, efterhånden som din hjemmeside får behov for opdateringer.

Alliér dig med det rette webbureau

Som specialister i WordPress hjemmesider mener vi naturligvis, vi er det webbureau, der skal have æren af at levere en hjemmeside, der tager jeres digitale profil til nye højder. Hvis du også er af den overbevisning, hører vi meget gerne fra dig – vi garanterer, du ikke vil fortryde det!

Kontakt os og hør hvordan vi oversætter jeres behov til en forrygende digital løsning i verdens bedste CMS: WordPress.